Thursday, 23 June 2011

aku teringin nak hack blog


Salam semua,

Dengan besar hati, aku join segmen teringin nak hack blog. Tuan penganjur adalah yang berbaju merah dalam gambar di atas.;D

Kalau diberi peluang untuk hack blog, aku akan hack blog  perempuan jomblo. Sebabnya: cara penulisan dia jadi sumber inspirasi aku. Bersahaja tapi penuh makna. Penggunaan bahasa dia yang tidak gunakan ayat short cut memang buat aku selalu mahu baca blog dia. Menarik. Setiap penceritaan sempurna dan jujur.;D

Pesanan aku untuk perempaun jomblo: Semoga terus menulis tanpa bosan. Selalu ada idea dan cerita indah untukdikongsi bersama;D

Credit: Ben Ashari sebab anjur segmen ni;D


11 comments:

  1. singgah tuk HACK ! kihkih .

    jangan HACK saya okeh . :)

    enjoy !

    http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ReplyDelete
  2. singgah Hack.. hahahaa..
    saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

    http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ReplyDelete
  3. lari encik ben..lari....sembunyik....

    ReplyDelete
  4. tak smpai hati nk hack org -.-' huhuhu, teringin benar nk hack blog BA sebenarnya..

    http://www.my-shopping2u.com/

    ReplyDelete
  5. baru dapat baca entry yg tak nak hack abg ben. hehee. smga success slalu ya :)

    ReplyDelete
  6. makin ramai la hackers lepas abg ben buat segmen ni... hee~

    teringin nak hack blog

    ReplyDelete
  7. tumpang hack kt sini boleh + follow u :)

    http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    ReplyDelete
  8. fuh...
    nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
    selamat...
    hahaha...

    ReplyDelete
  9. yeahh yeahhh, pok cik beng,, selamat lah pok cik beng,, hehe

    ReplyDelete
  10. datang nak hack sini !!! hahaha

    ReplyDelete

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...