Saturday, 18 June 2011

Bila warna melambangkan kamu perempuan

Berjam-jam duduk depan lappy, finally, dapat juga upgrade blog mana-mana yang patut dan sempat. ( Nyesal tidak save background lama. huh!). Aku dapat juga tukar background, letak linkwithin dan buat header baru. Syabas bete;D

Nota: Blog aku penuh dengan warna pro & kontra. Nampak keperempuanan di situ. Ada keceriaan di dalamnya. Dengan harapan, aku akan jadi rajin untuk update entri. Bukan macam sebelum ini, letak dengan 3 warna (biru, putih dan pink). Ya, aku suka begini. Warna-warni hidup (putih, pink, hitam dan kuning) biru dan hijau tiada. Oh, warna hijau dilupakan dulu walaupun warna febret. Aku mencuba warna febret mama iaitu kuning. Nanti saja aku buat header warna hijau. Itu pun kalau aku ada kesempatan dalam kesempitan.

Nota dua: Salam hari sabtu untuk semua. Selamat berehat di rumah bersama keluarga tersayang. Moga urusan kamu dipermudahkan dan diberi rezeki untuk dapat makan free hujung minggu ini.;D ( Ada siapa mahu belanja?)
berhati-hati di jalan raya: jangan memandu seperti ayam;D

3 comments:

  1. meriah je...warna2 yg comel!

    ReplyDelete
  2. CUn lahh ni warna pink . Soo perempuan hehehe.

    Happy saturday, am working

    ReplyDelete
  3. idA:itu warna perempuan;D

    CINOI:hahhaa..mmg cun.mcm miss pink ko juga;D

    ReplyDelete

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...