Wednesday, 22 June 2011

Kenapa gambar tidak boleh add dalam entri

Buntu sudah ni. Aku hairan kenapa gambar yang sudah dipilih tapi tidak boleh added dalam entri. Puas sudah aku cuba, sampai restart lappy, tapi masih juga tidak boleh. kalau sudah add, loading lepas tu berhenti tapi gambar tidak masuk dalam entri. Ada sesiapa boleh bantu?

nota: Kurang cerialah blog aku tanpa gambar. Emo sudah ni.

3 comments:

  1. Samalah alami ni semalam.. Nda tau sekarang, ehe. Mungkin ada naik taraf lah tu diorang buat, ehe..

    ReplyDelete
  2. Cuna blog pakai Windows Live writer

    ReplyDelete
  3. samizul:sy ingat sy seja yg mcm ni.rupanya ada kwn pula..hihi

    cinoi:ok noted! tq fren;D

    ReplyDelete

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...