Wednesday, 8 June 2011

Pakai tudung ala Hana Tajima

4 Hari blog aku tidak update. Line broadband tidak berapa clear  lepas tu hujan pula yang kacau daun untuk aku post entri yang aku sudah siap karang. 2 entri yang aku post tadi aku sudah taip awal dari rumah. Rasanya aku juga cukup bersyukur punya suami yang sangat spoting. Dia pesan dengan aku supaya taip entri dan bila sudah sampai dalam feri, aku boleh post saja. Terima kasih daun keladi;D

Masa aku taip entri ni, kami dalam feri kereta untuk balik ke Kota Belud. Harap-harap bateri lappy ni boleh bertahan hingga kami depart di Menumbuk. Aku mahu upload gambar tapi gambar-gambar tu masih belum di letak watermark dan aku belum dapat gambar dari fotografer kami masa sanding di Labuan. So, aku terpaksa hold on dulu untuk upload gambar kahwin dalam blog ni.

Sekarang ni, ramai orang berpesen macam Hana Tajima, jadi, aku pun cuba la try pakai mcam dia tapi bukan 100 like her. Dia gojes lawa, muka licin macam telur jadi pakai tudung macamana pun tetap lawa, kan? Aku balik hari ni, aku pakai tudung ala Hana Tajima.;D



Ini baru betul.;D, digambar  masa aku buat entri ni

No comments:

Post a Comment

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...