Monday, 4 July 2011

Bawal's week




Nampak gambar di atas? Sudah pastI;D. Okay, sebenarnya  aku sudah plan sejak semalam, yang minggu ni aku akan pakai semula tudung bawal aku. Swing mood pula daripada shawl lilit segala yang jadi pakaian rutin kepada tudung bawal yang dulunya jadi kegilaan semua orang. Kesian tudung bawal ni sekarang, sudah dianaktirikan, tidak lagi gah macam dulu. Ada orang mungkin sudah masuk dalam kotak, sorong bawah katil atau masuk dalam stor, kan? kan?

Ini gambar untuk hari pertama 4 Julai 2011. Gambar ni diambil masa lampu merah di traffik light tadi. hahaha. Aku memang agak obses kalau lampu merah saja, mesti ambi kamera dan klik, klik dan klik tanpa peduli orang di kereta sebelah tengok aku dengan muka aneh. ;D



Klik, eh, muka terkejut. Kebulatan mukaku sekarang memang menakjubkan;D


Klik, klik, smile.;D Jangan lupa pakai safety belt ya. Ingatlah orang yang tersayang;D



Misi pertama completed di hari pertama!

p/s jom pakai bawal untuk seminggu;D

5 comments:

  1. Masa mula-mula baca tajuk tu, saya agak yang Bawal Week tu maksudnya, satu minggu ni makan ikan bawal ja. Hahaha. Rupanya satu minggu pakai tudung bawal. Hahaha.

    ReplyDelete
  2. hehehe.. ya kan.. jarang tengok orang pakai tudung bawal lagi skrg.. tapi,kakak2 Engineer c Aki,masi ada yang pakai oh.. besa lah,Engineer kan,teda masa mo pikir2 stylo2 ni.. len la Cikgu.. banyak masa shopping.. Hehe..

    ReplyDelete
  3. FM;hahaha...klu makan bawal seja, mmg lama2 rupa ikan sdh ni.tunggu balik sabah dulu dik, baru mkn ikan bnyk2.;D mls mo bli di supermarket;D

    aki:tu ba.mana femes lagi tudung bawal ni.naaa, ada kwnku engineer d jkr kk..wah, wah, dia bukan main stylo lagi.ala2 korea gitu;D mungkin kakak2 tu sibuk btul ba, mana urus anak lagi. klu cikgu ni, klu sibuk tu, pura2 jak x sibuk.klu dilayan sibuk tu, mmg x ada kehidupan.;D cikgu pun, kerja bawa balik rumah;D

    ReplyDelete
  4. hehehe.. engineer life lagi teruk.. banyak btul dateline mo kena jaga.. lain lagi design apa semua.. macam2 la.. Hehehe..

    ReplyDelete

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...