Tuesday, 5 July 2011

giveaway: saya nak tshirt domo kun!


Assalamualaikum dan slmt petang;D

Petang yang beremosi tapi puas hati masa tengok marimar tadi. Episod Angelica dapat tahu yang marimar masih hidup. Aku pun ikut emosi juga sebab bercakap seorang diri ' cepat, cepat kamu lari sergio, hisssh, gila ni angelica ni taksub betul dengan diri sendiri, bla, bla' sambil aku tumbuk-tumbuk bantal sebab geram yang melampau. hahaha.

Okay, itu intro petang ni, semalam kurang semangat untuk buat entri, Macam hambar saja since  rasa malas menguasai diri. So, petang ni, aku balas tag dari adik anne nurain   untuk join contest SAYA NAK TSHIRT DOMO KUN yang dianjurkan oleh  pupel .

KLIK SINI UNTUK JOIN

Pemenang akan dapat : 3 helai T-Shirt Domokun ni (Ada mau?)

Comel sebenarnya domo kun ni. Aku tahu namanya pun dari adik bungsu aku yang kata kawan2 dia di sekolah ramai yang pakai beg dan baju domo kun ni.;D biasalah adik aku tu baru 15 tahun maka, ada keremajaan di situ. Remaja ni akan cenderung dengan benda yang jadi trend dari remaja lain. 

Since, domokun bermulut besar ni comel walaupun bergigi tajam, aku tahu dia suka. Tidak cakap pun sudah tahu. Sebab, dia nampak so excited masa bercerita. ^___^. Jadi, aku akan bagi t-shirt ni dengan dia. Kalau aku adalah pemenang bertuah lah;D. Untuk 2 pasang lagi, aku masih berfikir-fikir, mungkin bagi suami satu dan satu lagi aku pakai sendiri. Itu pun kalau suami mahu. Mesti comel juga kalau kami pakai. hahaha;D ( berlagak masih remaja walaupun sudah dewasa;D)

Kawan untuk di tag:


ok..adios;D

P/S TQ Kepada penganjur;D

3 comments:

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...