Wednesday, 27 July 2011

Mata cantik dengan : Bausch + Lomb: see better live better


Tidak berkelip mata tengok mata ini. Subahanallah. Indahnya ciptaan Tuhan ni. kalau kamu punya mata cantik seperti aishwaryarai ni, kamu dikira beruntung dan boleh la kamu kelip-kelip mata selalu seperti patung.^_^

Tapi, bila kamu tidak punya mata secantik ini, salah satu cara untuk buat mata kamu dari kecil kepada sepet ialah dengan pakai lens. ^_^

Ada juga yang rabun tapi takut untuk pakai lens. Antara salah satu puncanya, baru sekejap pakai, mata kamu sudah rasa macam berpasir atau kamu rasa macam mata kamu berlapis-lapis. ^_^


Sumber
Apa kata kamu cuba pakai soflens38 dan soflen59 ni? Lens ni sesuai untuk orang yang baru berjinak-jinak dengan lens dan mata yang sensitif. Ya lah, mata yang sensitif memang bermasalah untuk pakai lens. Kalau tiba-tiba mata jadi merah, terus, orang tengok kamu pun takut. lari laju-laju ^_^


Ni adalah kebaikan softlens38 dan softlens59 ni: 

klik untuk pembesaran


Selain dapat pakai lens yang menyelesakan mata (teringat kata-kata farah fauzana dalam iklan shampoo ntah apa nama ntah..lupa daaa), kamu pun boleh joint contest Freedom to look hot  dan mungkin kamu adalah pemenang kereta suzuki alto  sebagai grand prize  ^_^. Wow, itu sudah hebat.^_^
sumber: http://www.freedomtolookhot.com/contest.php
Selamat mencuba untuk semua pembaca sekalian ^_^. 

Semua maklumat tentang lens ni kamu boleh klik di sini:  http://www.freedomtolookhot.com/contest.php

Ini adalah salah satu contoh orang yang bermata kecil dan memakai lens lalu, mata pun besar.^_^
Yeah, satu malaysia ^_^

2 comments:

  1. wah.. promo.. kakak jadi agen ka ni?? :-p

    ReplyDelete
  2. hihi..ya mempromo lens ba ni.tu la psl aku kasi promo nio, mana tau, dorg mo kasi jd aku agen atau kasi sponsor aku.hahahha

    ReplyDelete

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...