Thursday, 14 July 2011

Naib johan pertandingan paluan kompang dan formasi

Seperti yang aku post semalam, hari ni aku jadi guru pengiring untuk bawa budak ke pertandingan paluan kompang dan formasi peringkat Daerah Kucing. Maka, cuti tidak dirasai sebab awal bangun bersiap ke sekolah untuk bawa budak ke tempat pertandingan.

Entri ni, penuh dengan gambar jadi, internet kamu akan slow. Minta maaf ya ^_^


Budak ambil tempat, kami antara 2 buah pasukan yang datang awal ^_^

Tempat kejadian

Tengah tunggu pertandingan bermula sebab ada beberapa sekolah lagi belum datang. Ada 11 buah sekolah yang ikut serta. Datang dari Lundu, Bau, Padawan dan Kuching.



Formasi budak aku ^_^

Aku paling suka part ini. Ya, melompat ke langit;D

Eh, ini cikgu ambil kesempatan bergambar ^_^

Ungu violet ^_^

Kami dapat Naib johan

lagi jelas ^_^ syukur. Walau kami mahu johan sebab untuk wakil negeri nanti  malangnya tidak berjaya. Tuan rumah juga yang johan. hmmm.. Biasalah...tuan rumah

Hero sekolah. Tahniah untuk kamu semua ^_^

3 orang guru pengiring;D

Gayaku unik sekali ^_^





Lepas tu. lunch di KFC


Okay, cikgu tahu kamu lapar anak-anak. Ya, sebab tulang membuktikan segalanya.


Jam 2.00.pm maka, muka aku pun sudah bling-bling


Bersama tenaga pengajar ^_^, lepas tu, balik rumah, drive laju-laju untuk tengok MARIMAR ^_^

Pendek saja kata-kata. Biar gambar yang berkata.

Selamat malam.^_^

6 comments:

  1. Naib Johan? Huih, campin juga budak-budak tu. Mesti cikgunya lagi campin main kompang kan? Hehe. Congrats, kak!

    p/s: Marimar belum habis lagi kak? Lama juga tu. Haha.

    ReplyDelete
  2. taniah la. numbur 2 pun kira hebat. hee

    ReplyDelete
  3. fadzmie:hahaa...mmg campin..;D klu ko tgk dorg main, siuk ba, smpi goyang2 bdn tp tu la nasib x menyebelahi kami.hihi.tq;D

    uik, kin hairan tu marimar, lum abis.tunggu minggu dpn.tp, dlm iklan ada telenovela bella sdh 19hb ni..huhu

    ReplyDelete
  4. vivi:hihi...tq dik..okla tu dik.sukur sdh..;D

    ReplyDelete
  5. Nah, bunyi macam feeling habis ni meninguk, sampai boleh guyang2 badan. Haha.

    Saya tengok juga tu marimar mula-mula. Tapi bila sampai part si Marimar tu jadi orang kaya sudah, macam nda siuk sudah ni. Saya rindu si Marimar yang miskin. Haha.

    ReplyDelete
  6. ya, aku pun suka jg tgk marimar yg miskin tu.lawa ba dia.suka lagi aku tgk dia menari2 tu dik.terus mcm mo menari jg begitu dpn suami.hahahaa

    ReplyDelete

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...