Wednesday, 27 July 2011

Nuffnang bagi tambah duit lagi dan lagi ^_


Alhamdulillah, rezeki masih dimurahkan. Gembira hati bila duit dalam akaun nuffnang sudah jadi RM 10.50 dan maknanya aku hanya perlu RM 39.50 untuk cash out. ^_^.  Last update untuk nuffnang aku ialah RM 8.00 pada 18 July 2011. Dan hari ni 27 July 2011,  nuffnang bagi lagi. Alhamdulillah ^_^.

Bila dapat earn makin bertambah, semangat untuk buat entri selalu makin membuak-buak. Harap-harap, bulan Sept sudah boleh cash out. ^_^

Untuk kawan-kawan yang belum dapat earn dari Nuffnang, jangan putus asa.Yang penting, teruskan update blog, okay ^_^

Sekali lagi, Terima kasih yang tidak terhingga untuk Nuffnang.


Sayang Nuffnang selalu. ^_^

6 comments:

  1. waaa..bestnya..aku x tau camna mau buat duit nuffnag kak..haha

    ReplyDelete
  2. hi..saye blogger baru..tapaham la dgn nuffnang ni sgt

    ReplyDelete
  3. byak jugak .. kite ade 0.75sen jek kak.. hehe

    ReplyDelete
  4. arina:na, ko update jak selalu na.join setiap contest yg ada dlm nuffnang, kan dorg ada bagi emel tu dgn kita.bagi dorg alert dgn kita. insyAllah, klu ada rezeki, ada tu org klik nuffnang kita;D

    asyikin: klu ada org klik iklan dlm blog kita, ada la tu duit masuk;D

    ReplyDelete
  5. lala: ok la tu lala.tak pe.lama2 nnti byk la;D

    ReplyDelete
  6. aku smpat cashout nuffnang dua kali ja sjak mula pakai nuffnang taun lepas lepas.. Adedeh..
    skrg nada suda be, jadi mcm lmbt ni earnig diaa..

    earning churp2 pulak btambah ari2..

    bhaaaa, chaiyok2 ah ging! hihi

    ReplyDelete

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...