Thursday, 14 July 2011

Segmen bersama Khalis


Mula-mula tengok nama Khalis ni, tidak tahu pula yang dia sebenarnya pun sedang naik juga. Pageview dalam sehari pun boleh tahan.^_^ suka. 

So, since, aku ikut segmen ni, syarat pertama letak header. Okay, siap ^_^


Ke-2: Ceritakan tentang baik buruk blog Khalis:
Hmmm... Macam yang aku mention awal tadi, aku baru berkenalan dengan blog ni. Jadi, first impression aku bila buka blog ni, aku dapat rasa blog ini milik lelaki matang yang romantik. hihihi. warna biru kan romantik. ceh!^_^, senang untuk loading dan berinformasi.^_^. Untuk yang buruk, tidak ditemui. Missing in action. hihihi. 

Itu saja. Senang ^_^


2 comments:

  1. wahh...terima kasih kerana menjoinkan diri dalam segmen ni.. sob sob..khalis masih keanak2 anakan lagi la..wahaha..

    ReplyDelete
  2. hahahahaha..lelaki matang yang romantik..kih3x...comel jew bunyi...ngeh3x...

    ReplyDelete

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...