Wednesday, 6 July 2011

Update NUFFNANG

13 Jun 2011 adalah hari terakhir aku buat entri pasal nuffnang.KLIK SINI. Hari ni 6 Julai 2011, maknanya, sudah hampir sebulan aku lansung tiada update tentang NUFFNANG. Minggu lepas, ni la statistik blog aku.


Visitor unik aku tu makin kurang. Hampa betul. Kalau cakap, aku tidak update, salah la pula sebab aku update blog setiap hari dengan maximum 5 entri atau paling kurang pun 1 entri. Sampai sekarang, aku masih dalam usaha untuk naikkan unique visitor tapi, aku tidak tahu caranya. Setahu aku, lagi tinggi angka unique visitor ni, lagi tinggi la income yg dpt earn. Mahu juga tapi aku masih belum arif caranya.


 Sepanjang sebulan yang lepas, analisis blog aku makin tinggi. Alhamdulillah, ada juga yang baca blog ni. Moga kamu semu murah rezeki dan panjang umur.^_^

Dan setakat ini, banyak juga iklan dalam blog aku, macam-macam iklan ada. ^_^ tq very untuk  NUFFNANG sebab masih letak iklan dalam blog aku.  total yang aku earn pun sudah bertambah ke RM4.50. Cuma, untuk hujung bulan 6 tu, income aku lansung tidak increase. hayoooo!




Dan sekarang, aku tengah tunggu BE. Wahai NUFFNANG, kirimlah sebiji dua BE dalam blog aku. Boleh? Boleh la..^_^

4 comments:

  1. kak bagi dulu aku tentang info nuffnang ni sikit.tidak aku faham betul.almaklum baru belajar mau berblogger..hehe.bila nuffnang sewa tapak blog kita tuk iklan,nnt dia bagi duit ka?hehe.nnt reply di inbox fb aku kak a.

    ReplyDelete
  2. andrik:tq ya;D

    ARINA:ba, nnti aku kasi inbox ko aaa;D

    ReplyDelete
  3. : Comelnyer post kali ni.. nice blog!

    ReplyDelete

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...