Tuesday, 9 August 2011

~ Aku isteri bukan gian batang~

Hajat di hati mahu tidur. Tapi, rasa tidak cukup perjalanan pagi, kalau belum cek blog untuk approve comment dan tengok Nuffnang. Mana tahu ada Buffered earning. Rupanya, ada benda lain yang buat mata aku terbuntang dan beristighfar sekejap.

'Aku isteri gian batang' itulah keyword pembaca hari ini. Terkebil-kebil mata aku tengok. Hmmmm.. blog aku masih belum pernah bincangkan tentang benda macam ni. Aku berfikir juga, memanglah aku selalu taip perkataan aku  isteri tapi, gian batang tu belum pernah lagi aku taip atau post. Ketawa pun ada, lucu pun ada. Macam-macam ada.

Kepesatan teknologi yang hanya di hujung jari memang sangat banyak manfaatnya. Ada banyak juga keburukannya. Terpulang dengan kita untuk menggunakan teknologi ni dengan baik. Sekarang bulan puasa, berjaga-jaga dengan apa yang dilihat, dibaca dan difikir. Kalau, kurang pahala puasa, diri sendiri juga yang rugi.

p/s Aku isteri bukan gian batang. Agak-agaklah kalau menaip keyword. hihihi

klik untuk pembesaran 

No comments:

Post a Comment

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...