Monday, 15 August 2011

Holiday to Pulau Tioman

Indahnya hari aku esok. Sebab sekolah cuti sempena Nuzul Al-Quran. Oklah. Boleh juga rehat di rumah. Aku baru berangan-angan untuk bercuti di tempat-tempat yang mendamaikan rasa jiwa. 

Untuk menunggu minggu hadapan balik kampung bagai menghitung hari yang tiada henti diri aku.

Sabarlah hati. Bukan lama pun. Begitulah kalau perantau memujuk diri. Lagu raya yang sudah dipasang lagilah bikin rasa oh, tidak sabar untuk balik kampung. Dua kali serius benda ni!

Dan bercerita tentang cuti, aku dapati ada CONTEST HOLIDAY WITH U. KLIK LINK CONTEST.

Penyertaan amat mudah. Hanya beli U Mobile Prepaid Relod dalam RM30 di mana-mana 7-Elelven selagi contest masih dijalankan. Dan kalau berjaya reload maka, itu dianggap sebagai penyertaan. Contest period ni dari 20 Jun hingga 18 September 2011. Maknanya masih sempat lagi lah untuk join. 

Hadiahnya pula:


1. A total of thirteen (13) Holiday Trip to Tioman for 2 pax inclusive of return air ticket are to be given away throughout the Contest Period.

The top winner with the highest accumulated Reload amount of the week will win a Holiday Trip to Tioman.




2. A total of thirteen (13) BlackBerry Bold 9780 are to be given away throughout the Contest Period.

The 2nd top winner with the 2nd highest accumulated Reload amount of the week will win a BlackBerry Bold 9780.




3. Every Reload in Ringgit Malaysia Thirty (RM30.00) denomination will entitle the participants one hundred (100) free SMS ("the Freebies").



Untuk lebih lanjut, klik sini > PACKAGES HOLIDAY WITH U 
atau 
kamu boleh LIKE PAGE U-MOBILE>U-MOBILE

Alahai, gembiranya kalau aku menang contest ni dan dapat package ke Pulau Tioman tu. ^_^. Tapi, masalahnya aku masih pakai Digi. Aku bukan orang U-Mobile. Mungkin kena cuba sekali untuk rasa nikmat menggunakan U-Mobile ni. Mana tau, ada rezeki. Ehem. Aku ni selalu berdoa baik-baik untuk diri sendiri supaya selalu dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan selalu. Itu cara yang terbaik supaya kita selalu positif pada diri sendiri.

Dan lagi satu U-Mobile ni ada top-up promotion lagi. Setiap kali top-up RM50, dapatlah voucher KFC, PIZZA, AYAMAS dan RASAMAS. Wow! Aku suka promosi macam ni. Membeli sambil mengenyangkan perut. Sambil menyelam minum air ^_^.



klik untuk pembesaran

p/s Ada sesiapa yang pakai U-Mobile?

2 comments:

  1. oh,si Aki jenis yang tida suka benda baru.. hahaha.. ^_^.v..

    ReplyDelete
  2. beshnye lau dpt , tapi lala xkai u-mobile . huhuhu

    ReplyDelete

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...