Sunday, 7 August 2011

shoutbox yang tidak comel

Aku selalunya buat blogwalking, sebelum atau semasa aku buat entri. Tidak kira blog tu baru atau lama, kalau aku terjumpa link, aku klik juga untuk singgah.

Bila aku suda ada di muka depan blog tu, aku akan tengok entri. Kalau entri tu boleh tarik minat aku untuk komen, aku bagi komen dari hati. Cuma, kalau aku rasa, aku tidak sepatutnya komen dan tiada idea untuk komen, aku hanya akan tiap singgah di Shoutbox.

Cuma, aku rasa kurang selesa, bila ada shoutbox yang kurang mesra pengguna. Maksud aku, tempat untuk taip words tu tidak tahu mana letaknya dan ada yang tertutup oleh kartun-kartun segala. Bila terjumpa dengan shoutbox macam ni, setelah mencuba beberapa kali, aku akan terus close blog tu. Kecewa  benar dengan shoutbox begini.

Dari luar, memang nampak comel, kalau blog tu ada widget-widget comel tapi bila ia unfriendly user dan lambat loading, comel pun kurang.

hmmm..

2 comments:

  1. sya pun xsuke shoutbox yg cm ni kakak . dr semngat nk leave sumthing , trus bla cm jer . hehe .

    ReplyDelete
  2. lala: tula pening kepala tengok benda mcm ni.haiyaa

    ReplyDelete

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...