Saturday, 31 December 2011

inner neck satin maysaa : Ia cantik

Inner ini sudah ada sebagai teman baik kepada inner ninja aku. Inner neck begini memang menyenangkan dan memberi keselesaan yang amat bagus apabila memakai shawl / pashmina. Lilit macamana pun, leher masih boleh ditutup. 

Kata Myra ( Penjual Inner ini )


Inner satin mysaa ni sangat2 la special,sebabnye:
*Inner satin ni mempunyai zip di belakang,dan sesuai untuk semua saiz muka/kepala..
*Mempunyai jahitan "tirus'' pada tengah2 dahi,untuk mengelakkan muka nmpak bulat.
*boleh digayakan dengan shawl ala2 yuna.
*sesuai di pakai ketika aktiviti riadah,aktiviti lasak dan berenang.
*sejuk jer bila pakai,tidak panas. 

( Copy paste dari demyra blogsop )

Inilah rupa inner neck satin maysaa aku :




Suka dengan silang di atas yang buat muka tidak bulat lagi 


Kalau berkenan, cepat-cepat isi borang dari blog ini http://www.demyrashop.blogspot.com/

3 comments:

  1. cantik sangat dear..thanks taw..kalo blh,emailkan gambar u dkt myra boleh??nak letak kat blog:)

    ReplyDelete
  2. tq dear;D boleh. nnt sy emel yea;D

    ReplyDelete

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...