Saturday, 31 March 2012

Bawal style silang



Kalau ada dia, hobi aku jadi senang. Mood aku jadi sangat baik. Dia boleh tolong klik, klik.. Idea utk buat bawal style silang pun datang tiba-tiba. Boleh tutup depan dan panjang di belakang. Anda suka? saya sangat suka.;)


18 comments:

  1. cantik la...nur sampai sekarang xreti2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala cik nur, kena try n error baru blh dpt;)

      Delete
  2. style ini mmg sgt sesuai dgn sis!nice..hhee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. style spy muka x bulat ba kan dik.hihhiih.

      Delete
  3. ajar lah dya..hihi..dya tak reti

    ReplyDelete
  4. sis, ajarlah, watlah tutorial kt cni...sye ske pakai tudung bawal...

    ReplyDelete
  5. Wah, sangat cantik dan menarik..kena dengan bentuk muka awk..buat la tutorial cara-cara nak pakai bawal silang ni nanti ye.. :)

    ReplyDelete
  6. Comeynya....

    Ala, sy x pandai bab2 pakai tdung gini...asik x mnjadi je..hehe

    ReplyDelete
  7. comel lah..mcm2 gaya,ai pakai mcm tu je dr dulu smp skrg..x reti lah nk wat silang bagai nih =p

    erkk ajar ckit bleh =p

    ReplyDelete
  8. tak sesuai dgn bentuk muka hani. huhu..

    ReplyDelete
  9. tak retilah nak berfesyen2 tudung ni..huhu..fail bab ni :p

    ReplyDelete
  10. Cantik n Menarik

    ReplyDelete
  11. utk semua: nnt sy bt tutorial yea;)

    ReplyDelete
  12. gojes la dear.. deqla x reti nk menyilang2 ni...kang bersilang silang silang kang... haha...

    ReplyDelete
  13. rajin btl ne anak kasi fesyen2 tudung..hihi

    ReplyDelete
  14. lawa bana dendo nu tekito ku kak..hihi.beseri2 pan.tapi kuling niak no aku pandai muat pisin tudung tu,dekero jomo puk pugun ngendok pandan keso roo ni.haha.

    ReplyDelete
  15. boleh try guna untuk dinner tapi mcm mana nak pakai ni.?

    ReplyDelete

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...