Wednesday, 21 March 2012

Terima kasih kawan: Group Fresh Mama Arina




Setiap orang adalah unik. Itu yang aku percaya dari dulu. Kalau melihat gelagat orang kebanyakkan, aku selalu tersenyum. Hidup ini singkat. Perlu dimanfaat sebaiknya. Kalau ada kawan, perlu dihargai, disayangi seadanya. Kamu adalah kawan-kawan maya yang selalu buat aku tersenyum. Terima kasih, kawan.

Aku mengharap, kita saling terkaitan. Kita jauh tapi, kita masih dekat di hati. Kan?
Terima kasih sekali lagi untuk Group Fresh Mama Arina..>wwwmarina-arina
Kawan-kawan baru yang baik hati :

Klik link di bawah:
  1. hikayat ceritera terindah
  2. mzhany
  3. atopupbiz
  4. thecoklatblog
  5. yayabunga
  6. cahayacita2
  7. thesecretsofleonerz
  8. cutemama-lelamaisara
  9. miszpinkies
  10. norumara
  11. solehahshamsuddin
  12. msvelentine
  13. farizafairuz
  14. ezawarna-warnakehidupan-etuza.
  15. mulan-sahbanu
  16. ladygreen3011-ayuni
  17. bubukuning
  18. marina-arina
  19. http://wardahilmu.blogspot.com/

16 comments:

  1. Ada blog saya disitu...ehehee;)

    salam malam...

    ReplyDelete
  2. kuling...sweethonesty pun ahli..msti ko lupa aku nee..hihi

    ReplyDelete
  3. wah,tq2..sy BW and follow u too...

    ReplyDelete
  4. Yayy kawan baru. keep in touch ok! :)

    ReplyDelete
  5. norumara tu lebih sng dipanggil deqla. ngeee... slm kenal ye.. kita satu geng! :)

    ReplyDelete
  6. cahayacita2 itu sy..lebih mesra kalau panggil cik nur saja.. :)

    salam perkenalan.. :)

    ReplyDelete
  7. oh no..camne ye nak wat.solehah pn xtau.sbb solehah nye blog gne blogskin

    ReplyDelete
  8. call me hany, hehe walaupun guna nama mzhany, tu sempana nama blog mzhany.com. ;)

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan kak..haha..kuling aku pun mau ucap juga kenon..hihihi

    ReplyDelete
  10. Terharu sangat2.
    Dalam masa terdekat 20 group follower segar ni akan Etuza linkkkan..kadang masa maya ..amat limited.Tu dan ini harus diselesaikan. Baru ambik anak dr kelas tambahan..

    ReplyDelete
  11. tak sangka satu2nya blog male terpilih,rasanya kena ada 2 atau 3 ke blog male baru best...hehe

    ReplyDelete

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...