Wednesday, 11 April 2012

Tudung crown bermanik

Figura-figura di bawah adalah tudung bawal  crawn bermanik. Kain bawal yang tidak licin. senang dibentuk ikut bentul muka.  RM 28 sehelai tidak termasuk pos. Kalau ada sesiapa yang berminat, boleh sms terus ke 0148987437.

merah hati- SOLD OUT


putih- SOLD OUT

coklat- AVAILABLE

peach- SOLD OUT

hitam- SOLDF OUT




12 comments:

  1. Ha ah..cantik la ..Dah lame tak pakai tudung bawal ni...

    ReplyDelete
  2. nah ada sudah balik pesyen bawal..cantik..ngeeee..

    lama sudah aku tidak pakai bawal kak,tapi kalau makan ikan bawal selalu jeno..hihi

    ReplyDelete
  3. Asalam.
    Tudung2 banyk benar style masa sekarang. wanita kena bijak pilih yang sesuai.

    ReplyDelete
  4. cantik, tp sye student lg....

    ReplyDelete
  5. mcamana jenis kainnya ne??licin ka?

    ReplyDelete
  6. lelamaisara: bawal mmg otai. cantik sepanjang masa;)
    dya: heee....tq;)
    arina:ya dik, ada sdh pesen ni balik.kahkahkah.makan ikan bawal sab ko sana dik.hahaha
    etuza:wslm, betul byk style,bijak memilih dan bijak utk memakai.;)

    ayuni: ala..student pun blh pakai;)

    sweet: heee..ni kain bawal yg bagus. x licin. mcm bawal biasa tu. senang di bentuk di muka

    ReplyDelete
  7. Cantik-cantik pattern dia semua. Bagi saya, putih paling cantik. hahaa.

    ReplyDelete
  8. Menarik dan cantik pattern dia..;-)

    ReplyDelete
  9. ada entry utk awk. mungkin awk terlps pndang.. so deqla tgglkan link k.

    http://norumara.blogspot.com/2012/04/jom-berkenalan-dengan-mereka-part-2.html

    ReplyDelete
  10. cik na: terima kasih;)

    nida; ah ah, pattern dia cantik;)

    deqla: maafkan sy sbb tersilap pandang.;) sy cah cek.terima kasih byk2 ah;)

    ReplyDelete

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...