Thursday, 14 June 2012

cuba

Ternyata teknologi ini belum aku kuasai sepenuhnya.
- Masih gagal untuk masukkan gambar dalam entri blog guna mobile.

-Ajarkan aku

21 comments:

  1. ayu pun tak pandai..nk tlis guna hp pun xblh..huuhuhu

    ReplyDelete
  2. camne ek...sye pun x tau....

    ReplyDelete
  3. aku pun ndak pandai kuling..hehehehe

    ReplyDelete
  4. misya guna phone ape ye...?

    ReplyDelete
  5. alamak, saya pun tak pandailah..huhu~

    ReplyDelete
  6. hohoho...usaha tangga kejayaan..moga terjumpa jalan penyelesaian..sy pn x reti..

    ReplyDelete
  7. kalau susah susah guna mms ba daling

    ReplyDelete
  8. deqla pun bkn la pakar..camne nk ajar? hihi.. dear, deqla dah tnya kwn2..dorang kata ok jew masok komen blog deqla...pelik jugak ni bhaa..

    ReplyDelete
  9. cik na pun tak pandai la. kuling tak dapat nak tolong misya. ;)

    ReplyDelete
  10. huhu...bagi Masha lg la buta IT...hihi

    ReplyDelete
  11. mcam kena upload pakai email link yang blog punya tu oh kak.. itu yang si aki dengar2.. he he he.. :D

    ReplyDelete
  12. cuba lagi.try & error...
    usha tangga kejayaan

    ReplyDelete
  13. saya guna email boleh...
    tapi kena set dulu la kat email &mobile setting tu..
    g dashbord < setting < email&mobile <email posting address ( tukar word sendiri kat petak tu) publist email immediately <save

    pastu email la post kat email posting address tu...boleh post gambar sekali...
    hp cikai macm saye pon boleh buat..hehehhe

    ReplyDelete
  14. nyue pon xpandai jgkkk....

    ReplyDelete
  15. nk tlong pn xboleh sbb wani pun tak tahu hehehe

    ReplyDelete
  16. mgkin perlu software yg sptutnya sis...keep trying aa.=)

    ReplyDelete
  17. dya pun xreti..pernah cuba byk kali tapi xlepas2.haha

    ReplyDelete
  18. Alamak! M pun tak pandai ngeeeee...

    ReplyDelete
  19. mobile saya ade je kuar icon gmbr. hee. ;)

    ReplyDelete

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...