Sunday, 24 June 2012

Percubaan

Harap-harap tips ini berhasil.



* samsung galaxy note* kalau masih belum berhasil paparkan gambar, kau memang buat aku marah.

posted from Bloggeroid

29 comments:

  1. ade sis...
    air apakah...
    nampak sedap..

    ReplyDelete
  2. Tahniah...!

    Anda berjaya...!

    psst..!sedap pula nampak air tu..
    nak secawan...Heeee.... :)

    ReplyDelete
  3. wow.. gadget baru. sedapnya milo.

    happy weekend misya. :)

    ReplyDelete
  4. Yumida;nasib ada.ni tak tau dah brapa kali cuba.tensen pun ada.haaaha.alhamdulillah.;) ni air milo;)

    Cik nur; ehe.tq tq.finally dpt.juga.nah,bg.cik nur secawan.jemput minum.haaaha

    Chic na; takla.baeu sgt chic na.;)sedap tau air milo ni chic na.sy lpr gila tgh mlm psl tu min.milo.,)

    ReplyDelete
  5. dapat pn ni sis..the effect of the photo created by samsung galaxy also good..=)

    ReplyDelete
  6. hahahha..percubaan kali ke berapa ne kuling..gigih ko kan..hahaha

    ReplyDelete
  7. Yeayyyy berjaya...dh terpublish pun hikhikhik

    ReplyDelete
  8. Ada suda! Note ka kak, macam best pula, fkr2 nak beli Note atau S2 sebenarnya nie.. hehe

    ReplyDelete
  9. sedap je nmpak air tuu....

    ReplyDelete
  10. Berjaya dah tu.... Wah GNote gitew..

    ReplyDelete
  11. wahh congrat dah berjaya msukkan image guna fon..yeahh terbaekk :)

    ReplyDelete
  12. Oh hp canggih...ehehe....berjaya sudah.....

    ReplyDelete
  13. hehehe nmpk sedap..air apa yer...mai secawan hehehe

    ReplyDelete
  14. bestnya pakai galksi note. hehe

    ReplyDelete
  15. dah berjaya..hp baru ye..hihi

    ReplyDelete
  16. sedapnye nampak air..rse nk pegi buat milo jugak tapi dah malam takot nk pegi dapo..haha

    ReplyDelete
  17. samsung galaxy note* kalau masih belum berhasil paparkan gambar, kau memang akan ku campak ke longkang! hihi

    ReplyDelete
  18. owhh tips apakah itewww..tidakkah mahu dikongsi bersamaa...:)

    salam singgahhh...:P

    ReplyDelete
  19. yeayyyy.. berjaya..
    lya nampak air milo panas..berbuih...
    rsa nkminummilo lak

    ReplyDelete
  20. Berjaya apa tu? Berjaya membuatkan saya haus dan lapar, ada la. Wakakaa.

    Siok ka guna Galaxy Note? Besar kan. Mesti siok guna pen dia tu kan ;)

    Ba, happy Tuesday, Misya. Have a nice week ya.

    P.S Sia pun milo sekarang :D tapi sejuk suda ni heeee.

    ReplyDelete
  21. haha...tension kadang kalau pakai gadjet baru ni. kna explore byk2 kali. anyway bejaya sudah tu. congrats! hehe..

    ReplyDelete
  22. ooo..ada galaxy note bru ye~~ :)

    ReplyDelete
  23. air milo ek?wahh seronok ada samsung glxy note..teringan nak pakai tapi blum berduit lagi..hikhik

    ReplyDelete
  24. wowwwwww. sg note tu. cntik gmbrnye. ;)

    ReplyDelete

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...