Monday, 9 July 2012

Banner bungasepet

Hujung minggu usai pergi dengan aktiviti keluarga. Ke sana ke sini berjalan bawa mereka jenguk bandar kuching. Mungkin aku perlu buat satu entri nanti. Tunggu ya.

Kesibukan yang ada buatkan aku lupa entri mama arina tentang banner aku. Minta maaf mama arina yang comel seperti Pn. Misya Mialen. Hehehe.

Ulasan:
Banner in siap seperti yang aku mahu. Dan apa yang aku mahu, ada seperti di dalam.banner di bawah.

Terima kasih dik. Moga panjang umur, murah rezeki dan bahagia selalu. ♥♥♥



posted from Bloggeroid

25 comments:

  1. blh lah tukar banner ngn dya

    ReplyDelete
  2. canti banner mieysa ada love gitu hihi

    ReplyDelete
  3. Wah, ada banner sudah ah kak. Boleh sudah exchange banner ni. Hehe.

    ReplyDelete
  4. Aku x pernah lah sampai kuching huhuhu. tp terer plak aku speaking mcm org kuching

    ReplyDelete
  5. iya..banner ku pun sudah ku pasang d blog..hihihi

    ReplyDelete
  6. comel lah...sweet aja kan..pandai mama buat ;-)

    ReplyDelete
  7. oh..tersaru sab saya kak..welcome kak:)

    semoga kakak pun murah rezeki dan bahagia selalu :) muah! hehe

    ReplyDelete
  8. Misya...
    comel bangat kamu..!

    cantik tau banner tu..!
    tuan tuan yg buatkan banner itu juga cantik..
    :)

    ReplyDelete
  9. wah...berseri2 ahli gsf ade banner..=)

    ReplyDelete
  10. amboi...banner posing sakan tu...hehe :)

    ReplyDelete
  11. cumil....ada pic berposing lagi..memang cantik..:)

    ReplyDelete
  12. simple tp cantik... posing kalah retis teewwww.... :p

    ReplyDelete
  13. berseri2 banner misya tu. :)

    ReplyDelete
  14. wah, ada love2 gitu~~ hehe :)

    ReplyDelete
  15. ececece...sweet gitew..
    untung lah kita kan sbb ada mama arina yg sweet jgk tu :)

    ReplyDelete
  16. Amboi mmg kena banner ngan tuannya tu...ada leb leb lagi.. Cantik la..

    ReplyDelete
  17. cantik banner yg mama arina buat ini....

    ReplyDelete
  18. gojes nya banner die!. ;)

    ReplyDelete
  19. cumil sangat..memang hasilnya da best

    ReplyDelete

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...