Saturday, 12 July 2014

Terima kasih nuffnang.


Baiknya hati Nuffnang bagi campaign ni dalam blog aku.

Terima kasih Nufnang.

Padahal-

sibuknya aku lupa buka blog dan tengok campaign tu start dari 7 Julai lagi.

hampir seminggu ada dalam blog  baru aku sedar.

Terjelempuk.

Rezeki.

Alhamdulillah.


5 comments:

  1. dendo... aku nda pernah pun lagi dpt BE dari nuffnang.. :(

    ReplyDelete
  2. Wow sioknya kamu dapat banyak campaign dari Nuffnang. :) Ba all the best writing for the campaign hehe.

    Happy Wednesday, Misyaa.

    ReplyDelete
  3. Siok juga nuffnang ni. Dulu saya letak kat sidebar mainly untuk check stats haha. But now nda perlu suda :D

    Happy Monday besok! :D

    ReplyDelete
  4. dendo- cuba ko tukar ko punya readers info dendo. aku try aritu tukar ikut statistik org bc blog aku. then baru aku dpt be.
    ko try ah

    ReplyDelete
  5. arms, ya siuk ba dpt be tp x ada masa sdh mau bt entri ba. adui laaaa.
    uii kenapa x py sdh letak?

    ReplyDelete

sponsor by:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...